volledig scherm
 

Online gezinstherapie

 
 
Vind je dit interessant?

Mijn professionele mening

LIEVE OUDERS.
Valt het thuisonderwijs van je kind je ook zwaar?
Maar zien jullie ook vaak op tegen vakanties met je gezin?
Heb je moeite om de leuke dingen van elkaar te zien?
Ben je het dagelijkse gemopper binnen je gezin meer dan zat?
Weet je even niet meer hoe je met de buien van je kind om kunt gaan?

Als je met je gezin in het dagelijkse leven te kampen hebt met problemen waar je moeilijk los van komt, kan het fijn zijn om in een ontspannen vakantiesfeer, met elkaar te werken aan de vragen die er liggen. Even los van de drukte van alledag, begeleid door een ervaren gezinstherapeut, samen aan de slag om de onderlinge band weer te versterken.

De therapeutische gezinsweken van GROW, in onze rustige omgeving, zijn hier uitermate geschikt voor. Zeker wanneer de reguliere zorg tekortschiet of je veel te lang moet wachten voordat je aan de beurt bent. Je kunt bij ons zowel tijdens als buiten de schoolvakanties terecht.

NIEUW BIJ GROW: ONLINE GEZINSTHERAPIE.
Met de beperkende maatregelen die het Corona virus met zich mee heeft gebracht worden gezinnen flink op de proef gesteld. Aan ouders wordt gevraagd om zoveel mogelijk thuis te werken maar de kinderen kunnen niet naar school of de kinderopvang en mogen niet naar opa en oma. Er wordt verwacht dat de kinderen thuis onderwijs krijgen, ga er maar aan staan.

Deze verandering kan heel wat onderlinge spanningen met zich meebrengen, of al bestaande spanningen uitvergroten.

Omdat het op dit moment ook niet mogelijk is om met je gezin naar Spanje te komen voor een therapeutische gezinsweek, is besloten om vanaf nu ook vanuit GROW online gezinstherapie aan te bieden.

Wil je weten wat deze gezinstherapie inhoudt?
Neem vrijblijvend contact met mij op via www. grow-therapy-center.eu/contact/
Bellen mag ook: 06 44740526

Meer van Grow ReAttach Therapy Center