volledig scherm
 

Iedere dag een online workout

 
 
Vind je dit interessant?

Mijn persoonlijke verhaal

Alle sportcentra zijn dicht. Om toch aan je dagelijkse beweging te komen én de kinderen even te laten bewegen kun je je iedere dag inschrijven: https://nooit-op-dieet.webinargeek.com/thuis-workout
Iedere dag verzorg ik om 10 uur ‘s morgens een leuke workout van ongeveer 30 minuten. Geschikt voor ieder niveau, van beginner tot gevorderde sporter. Van kleuter tot puber.
Deze workout is geschikt voor het hele gezin.
Kun je niet op het moment dat de workout wordt uitgezonden? Geen probleem! Zodra de workout is afgelopen ontvang je een linkje waarmee je de training nog de hele dag kunt doen. Zo kun je dus je eigen moment kiezen waarop je sport. Voor de trainingen heb je geen materialen nodig, we gebruiken spullen die iedereen in huis heeft.

Wil je naast de workout ook direct van deze quarantaine gebruik maken om een gezonde(re) leefstijl aan te leren? Ga dan naar www.365dagenfit.com. Dit programma leert je alles wat je nog niet weet over voeding en leefstijl. Want hoewel we denken álles te weten, zijn er nog steeds ‘deskundigen’ die elkaar tegenspreken op het gebied van voeding en leefstijl. Ik vind dat iedereen rechtsherstel op de juiste informatie en daarom heb ik in dit programma alles wat er te weten valt over voeding en leefstijl verzameld.

Meer van Martine